Lehden kannen suunnittelu

Kansi kuvastaa minua sillä, että se on yksinkertainen ja värit ovat rauhalliset. Valitsin kuvan sillä perusteella, että koen näyttäväni kuvassa itseltäni ja pidän myös kuvan tunnelmasta. Teksteihin kirjoitin asioita jotka koen iselleni tärkeiksi.

Opin käyttämään paremmin adobe photoshop ja InDesing sovelluksia. Pääsin myös käyttämään suunnittelu ja luovuus taitojani. Jouduin myös miettimään mitkä asiat ovat itselleni oikeasti tärkeitä.

Piirtely ja kirjoittaminen: Olen jo useamman vuoden ajan omaksi ilokseni piirtänyt ja kirjoittanut. Molemmat on ollu mulle tapoja ilmaista itseäni ja saada ajatukset järjestykseen.

Suunnittelu ja kuvaaminen: Suunnittelu taas on niin minua kun vaan voi: rakastan tehdä listoja ja suunnitella miten asiat voisivat mennä. Kuvaaminen taas on harvinaisempaa, mutta silti tärkeää. Kuvaaminen on minulle enimmäkseen tärkeiden hetkien ja muistojen tallentamista. Nautin siitä että voin kuvien avulla palata niihin hetkiin.

Jääkiekko ja lukeminen: Näistä molemmat on mulle semmosia harrastuksia jotka on nykyhetkessä jääny tosi vähälle. Jääkiekko ehkä vähäisten mahdollisuusten vuoksi ja kirjat taas on korvannut äänikirjat. Kumpaakin olisi kuitenkin mukava saada enemmän arkeen.

Musiikki ja läheiset: Kaksi tärkeintä asiaa minulle. Musiikkia kuluu päivittäin useita tunteja ja se kuuluu niin hyviin kuin huonoihin fiiliksiin. Musiikki näyy myös soittamalla, niin pianon kuin kitarankin muodossa. Myös läheiset ovat hyvin tärkeä osa elämääni ja rakastan pitkiä ja syvällisiä keskustelua joita voin heidän kanssaan käydä.

Metsä ja meri: Luonto ylipäätänsä on minulle paikka jossa tulee vietettyä paljon aikaa ja jossa pääsee rauhoittumaan. Varsinkin meri on minulle rakas elementti ja siellä on tullut lapsuudessa vietettyä paljon aikaa purjehtimalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *